Editie NL – Kleding advies moeders

In Editie NL sprak ik over moeders die zich sinds de geboorte van hun kinderen minder goed verzorgen en gaf ik als stylingdeskundige enkele tips hoe zij zich weer aantrekkelijk kunnen voelen. Bekijk de uitzending op rtl.nl

Wat maakt iemand tot een ‘hot mama’?

– Een vrouw die zich goed voelt over zichzelf en dit ook uitstraalt.

Hierom is het belangrijk om, voordat je je gaat kleden, goed naar je lichaam te kijken:
– Over welke lichaamsdelen ben je tevreden en over welke delen niet?

Accentueer je positieve kanten en verdoezel de lichaamsdelen waar je minder zeker over bent:
– Je borsten mogen soms best gezien worden en dienen heus niet enkel voor de borstvoeding. Koop een goede ondersteunende beha voor onder een top of jurk met subtiel decolleté.
– Heb je een buikje of iets teveel vet om je middel sinds de geboorte van je kids? Waak ervoor dat je je niet verhult in te wijde kleding. Verdoezel een vetrandje met een top of jurk die van boven aansluit en van onder iets wijder uitloopt.

Met hakken lijken je benen langer, dus slanker. Ook loop je er vrouwelijker mee, waardoor je je ook meer sexy zult voelen.
– Kies voor een schoen met comfortabele sleehak, de trend deze zomer.

Lang haar is vrouwelijk dus sexy. Haal die knot dus uit je haar en gooi het los!
– Ga naar een goede kapper om het in een voor jouw haar geschikt model te laten knippen.

Een stralende en goed verzorgde huid is aantrekkelijk. Maar drukke mama’s hebben niet altijd tijd om zichzelf iedere ochtend uitgebreid te verzorgen.
– Kies voor een goede BB crème, bijvoorbeeld de 6 in 1 Beauty Balm van bio-cosmeticamerk Lavera. Dat is foundation, moisturizer en zonnefactor in één, waardoor je in een handomdraai klaar bent en er stralend uitziet.