Laat je inspireren en lees hier wat ik voor anderen heb kunnen betekenen.

Het hielp mij over drempels

“Ik heb het heel prettig gevonden om met Caroline te werken, omdat ik al snel doorhad dat ik eerlijk kon zijn over de dingen waar ik mee rondliep waar ik me normaal geneigd ben voor te schamen. Ik kreeg ook concrete opdrachten mee die me al snel over een aantal drempels heen wisten te helpen. Ze was begripvol en zonder oordeel, en aanmoedigend.

Ik ben erg tevreden omdat het tastbaar vruchten heeft afgeworpen.”

C.P.

Ik voelde me begrepen

“Caroline stelt de juiste vragen en laat je op ontspannen wijze dieper ‘graven’ naar je eigen antwoorden. Ik voelde me begrepen in mijn vraagstuk, iets wat (zeg ik uit ervaring) lang niet elke coach kan. Zo zijn we samen in 1 sessie al tot een heel werkbare en inzichtelijke praktische aanpak/oplossing van mijn vraagstuk gekomen. Een handvat waar ik voor altijd plezier van zal hebben. Ik kan haar iedereen van harte aanraden!”

Nuri

Het beste uit jezelf

“Caroline is een hele fijne en goede coach. Ze stelt je op je gemak en zorgt er samen met jou voor om het beste uit jezelf te halen. Dit doet ze met alle liefde en oprechtheid die je van een coach kan wensen. Echt een aanrader.”

Faye, 32 jaar

Enorme impact

“ Ik wist niet van te voren dat het zo’n enorme impact op mij zou hebben. Ik werd met ieder gesprek nog meer gemotiveerd om voort te zetten met de oefeningen. Ik heb goals gehaald die ik al jaren wilde bereiken. Het is belangrijk voor me omdat ik veel dingen niet meer uitstel.”

E.M.

Het is oké om mezelf het beste te gunnen

“Caroline is een lieve, open en pure coach. Ze liet me zien dat het helemaal oké is om ook mezelf het beste te gunnen. We hebben het traject al een aantal maanden geleden afgerond, maar ik ‘betrap’ mezelf nog heel regelmatig op het in gedachten formuleren van een van haar opdrachten, uitspraken of adviezen!

Ik zou Caroline iedereen aanraden die hulp zoekt bij het stroomlijnen van gedachten, gevoel en energie en die graag mooie doelen wil stellen.”

Yfke, 36 jaar

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.