Fijn om met jou kennis te maken
Ik ben Caroline Pluym, 45 jaar, samenwonend in Amsterdam en moeder van twee kinderen. Ik leef een fijn leven en dat gun ik jou ook. Het is de reden dat ik coach ben geworden. 

Wat kun je van mij verwachten
Ik heb het talent om mensen in hun kracht te zetten en coach vanuit liefde. Bij mij kun je je veilig voelen, alles mag er zijn. Mensen voelen zich snel op hun gemak. Cliënten omschrijven mij als betrokken en empatisch, maar ook als een aanpakker. Mijn specialisme is oplossingsgericht coachen, waarin we toekomstgericht te werk gaan. Ook leer je in mijn sessies bewust manifesteren: je trekt (meer) aan van wat je denkt en voelt. 

Mijn achtergrond
Ik heb mij laten opleiden tot professioneel coach en ben aangesloten bij De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Hiernaast ben ik getraind tot oplossingsgerichte coach. Op het gebied van mindfulness heb ik diverse trainingen gevolgd, zoals Coachen met Mindfulness bij ICM en de Mindfulnesstraining bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. 

“Het leven dat jij voor jezelf creëert wordt bepaald door je gedachten. Deze gedachten zijn vaak negatief en dat is zonde. Ik leer jou de kracht van positief denken.”

Weetjes over onze gedachten

WIJ HEBBEN GEMIDDELD:

0
gedachten per dag
0%
negatieve gedachten
0%
herhalende gedachten

Wat ik nog meer doe
Voor magazine Fabulous Mama schrijf ik maandelijks een column over mindset en manifesteren. Naast het coachen werk ik met veel plezier als creative producer en presentatrice. Voor RTL4 heb ik Hey Baby, een programma over bewust ouderschap, mogen co-produceren en presenteren.

Zoek je een inspirerende spreker met podiumervaring of trainer op het gebied van mindset en manifesteren? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil jij gelukkiger in het leven staan? Neem dan contact op voor een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

in de media

Aanbod

ONTDEK WAT WE SAMEN KUNNEN BEREIKEN

Check-in

Boek een losse sessie

Magic Mindset

Traject van 3-5 sessies

Bedrijven

Coaching & workshops