Je voelt: ik kan meer en ik wil meer uit mijn leven halen. Dan is Magic Mindset geschikt voor jou. Een traject waarin we jou in je kracht gaan zetten. Je gaat niet-helpende gedachten loslaten, aan de slag met je doelen en ontdekken dat je met je mindset een vorm van magie kunt creëren.

Eerst gaan we de diepte in. Wat is het leven dat je wilt leiden? Waar loop je nu tegenaan? Welke gedachten en overtuigingen zitten jou in de weg? Je gaat je niet-helpende denkpatroon leren herkennen en ombuigen. We formuleren een intentie en gaan hieraan werken door de juiste mindset te creëren. Dit doen we tijdens de sessies maar ook door middel van op maat gemaakte opdrachten die je meekrijgt.

Vervolgens gaan we jou in je kracht zetten. Je voelt duidelijker wie je bent, wat jouw waarden en normen zijn en je zelfliefde groeit. Je voelt je sterker worden en komt meer in een flow. We bespreken persoonlijke doorbraken. Wat gaat er allemaal goed? Wat heb je bereikt? Wat kan beter? Je gaat aan de slag met je nieuwe inzichten en krijgt opdrachten mee naar huis.

Tot slot blikken we terug op de ontwikkeling die je hebt gemaakt. Je voelt je in je kracht. Met je gedachten heb je magie gecreëerd. Met je mooie inzichten, nieuwe handvatten en positieve gedachten weet je hoe je verder kunt.

Inbegrepen zijn:
– Een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten.
– 5x professionele begeleiding gedurende 70 minuten per sessie, face to face of online.
– Direct thuis aan de slag met opdrachten en nieuwe inzichten.
– Ook te boeken als 3 sessies van twee uur.

Investering €399,- ex btw

Tip! Kijk of je werkgever deze kosten voor je wil vergoeden. Ben je ondernemer? Dan zijn de kosten voor dit traject aftrekbaar.

Praktische info

Coaching is een persoonlijk proces, haal er dus zoveel mogelijk voor jezelf uit. Gun jezelf een mooi schrijfboek waar je de opdrachten in kunt maken en waarin je tijdens de sessies aantekeningen maakt van je inzichten. Zo kun je het weer teruglezen en houd je voor jezelf vast wat voor jou belangrijk is. Ik coach oplossinggericht; samen met jou werk ik aan het behalen van jouw doel.

Een wederzijdse klik is belangrijk. Daarom starten we met een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten waarin we kijken of ik aan jouw coachvraag kan voldoen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en helpt je vaak al op weg.

Vervolgens spreken we een op jou afgestemd traject af. Misschien heb je behoefte aan een eenmalig gesprek of juist meerdere sessies. De doelen kunnen tijdens de sessies worden bijgesteld en ook het aantal sessies kun je tijdens het traject wijzigen.

Coaching vindt live plaats in mijn praktijk in Amsterdam, online via videobellen, of wandelend in park of op het strand en duurt 70 minuten per keer. Tijdens deze vertrouwelijke sessies zal ik jou doelgericht en deskundig begeleiden. Vaak zul je na de sessie een oefening of huiswerkopdracht meekrijgen.

Ja, dit wil ik!

NEEM CONTACT OP OM TE STARTEN

Contact info

Wil je mij boeken als spreker of trainer op het gebied van mindset en manifesteren? Let me know!

Telefoonnummer

  • Mobiel –+31 6 22927849

E-mailadres

  • Algemeen –info@carolinepluym.nl

Testimonials

Positief omdenken

“Mijn doel was om positief te leren omdenken. Vooral niet mijzelf naar beneden halen. Mijn verwachting was dat Caroline mij de handvaten zou geven zodat ik dit daadwerkelijk ook ging doen. Het was een erg fijn traject.”

M.G.

Mezelf zijn is prima

“Ik heb dit coaching traject heel fijn en ontspannen ervaren. Ik heb geleerd dat mezelf zijn prima is. Mijn eigen prioriteiten stellen. En grenzen leren te bewaken. Je kan de meest persoonlijke dingen vertellen aan Caroline.”

Erica, 42 jaar

Alles was bespreekbaar

“Ik had het gevoel dat alles bespreekbaar was, mede hierdoor kon ik ook wat meer tot de kern komen en ik had ook het idee dat Caroline oefeningen of tips heel erg aan mij als persoon aanpaste.”

S. v/d A.

Aanbod

ONTDEK WAT WE SAMEN KUNNEN BEREIKEN

Check-in

Boek een losse sessie

Magic Mindset

Traject van 3-5 sessies

Kennismaken

Gratis en vrijblijvend