Je hebt je leven in principe op orde, maar je voelt dat het beter kan. Of misschien wil je gewoon even je mentale conditie op peil houden. Gun jezelf deze APK check.

Tijdens een een-op-een sessie maak je de balans op. Waar sta je nu? Wat wil je toevoegen aan je leven en wat wil je loslaten? Als oplossingsgerichte coach help ik jou aan de juiste mindset en zorg ik dat je met nieuwe inzichten en handvatten weer verder kunt.

Inbegrepen zijn:
– Een gratis telefonisch intakegesprek van 20 minuten.
– Professionele begeleiding gedurende 70 minuten per sessie, face to face of online.
– Direct thuis zelf aan de slag met opdrachten en nieuwe inzichten.

Investering €82,50,- ex btw

Tip! Kijk of je werkgever deze kosten voor je wil vergoeden. Ben je ondernemer? Dan zijn de kosten voor dit traject aftrekbaar.

Praktische info

Coaching is een persoonlijk proces, haal er dus zoveel mogelijk voor jezelf uit. Gun jezelf een mooi schrijfboek waar je de opdrachten in kunt maken en waarin je tijdens de sessies aantekeningen maakt van je inzichten. Zo kun je het weer teruglezen en houd je voor jezelf vast wat voor jou belangrijk is. Ik coach oplossinggericht; samen met jou werk ik aan het behalen van jouw doel.

Een wederzijdse klik is belangrijk. Daarom starten we met een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten waarin we kijken of ik aan jouw coachvraag kan voldoen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en helpt je vaak al op weg.

Vervolgens spreken we een op jou afgestemd traject af. Misschien heb je behoefte aan een eenmalig gesprek of juist meerdere sessies. De doelen kunnen tijdens de sessies worden bijgesteld en ook het aantal sessies kun je tijdens het traject wijzigen.

Coaching vindt live plaats in mijn praktijk in Amsterdam, online via videobellen, of wandelend in park of op het strand en duurt 70 minuten per keer. Tijdens deze vertrouwelijke sessies zal ik jou doelgericht en deskundig begeleiden. Vaak zul je na de sessie een oefening of huiswerkopdracht meekrijgen.

Ja, dit wil ik!

NEEM CONTACT OP OM TE STARTEN

Contact info

Wil je mij boeken als spreker of trainer op het gebied van mindset en manifesteren? Let me know!

Telefoonnummer

  • Mobiel –+31 6 22927849

E-mailadres

  • Algemeen –info@carolinepluym.nl

Testimonials

Positief omdenken

“Mijn doel was om positief te leren omdenken. Vooral niet mijzelf naar beneden halen. Mijn verwachting was dat Caroline mij de handvaten zou geven zodat ik dit daadwerkelijk ook ging doen. Het was een erg fijn traject.”

M.G.

Mezelf zijn is prima

“Ik heb dit coaching traject heel fijn en ontspannen ervaren. Ik heb geleerd dat mezelf zijn prima is. Mijn eigen prioriteiten stellen. En grenzen leren te bewaken. Je kan de meest persoonlijke dingen vertellen aan Caroline.”

Erica, 42 jaar

Alles was bespreekbaar

“Ik had het gevoel dat alles bespreekbaar was, mede hierdoor kon ik ook wat meer tot de kern komen en ik had ook het idee dat Caroline oefeningen of tips heel erg aan mij als persoon aanpaste.”

S. v/d A.

Aanbod

ONTDEK WAT WE SAMEN KUNNEN BEREIKEN

Check-in

Boek een losse sessie

Magic Mindset

Traject van 3-5 sessies

Kennismaken

Gratis en vrijblijvend